Spitalul Județean de Urgență Baia Mare atenționează!

0
166

În actualul context epidemiologic, generat de infecțiile cu COVID-19 în rândul populației, Spitalul Județean de Urgență Baia Mare informează că aparținătorii pot aduce pachete pentru bolnavii internați, doar între orele 10,00-11,00.
Pachetele se vor lăsa la poarta principală de acces în spital/cort triaj epidemiologic, la reprezentanții serviciului de pază. Pe toată perioada internării bolnavilor, este permis ca aparțină­torii să aducă pacienților internați obiecte de uz personal. Se interzice, în schimb, ca aparținătorii să aducă pacienților internați alimente. Pacienții cu boli cronice, care iau medicamente pe bază de rețetă de la medicul de familie, au obligația de a-și lua cu ei medicamentele, în vederea urmării tratamentului pe durata spitalizării.
Având în vedere că vizitele pe secțiile spitalului sunt interzise, în caz de nevoie, personalul medical va lua legătura cu familia telefonic, iar date despre starea de sănătate a pacienților vor putea fi oferite doar aparținătorilor nominalizați de către pacient, sunând la numărul de telefon 0262.205.100/129 și solicitând legătura către secția în care pacientul se află internat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.