3 femei, condamnate la închisoare, depuse după gratii

0
90

Miercuri, 1 aprilie, polițiștii maramureșeni au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de instigare la contrabandă, dare de mită și contrabandă.
• În Sighetu Marmației, polițiștii Biroului Urmăriri au identificat o femeie, de 60 de ani, pe numele căreia Tribunalul Maramureș a emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 9 luni.
• Polițiștii au încarcerat o tânără, de 34 de ani, din Tisa, pe numele căreia Tribunalul Maramureș a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani în regim de detenție.
• O femeie, de 36 de ani, din Sarasău, a fost identificată și încarcerată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Aceasta este condamnată de Tribunalul Maramureș la pedeapsa de 1 an și 4 luni de închisoare.
Toate persoanele au fost depuse în penitenciar în vederea executării pedepselor.

În Baia Mare
A încercat să sustragă ciocolată

Polițiștii băimăreni au intervenit, miercuri, la un supermarket situat pe B-dul București, după ce au fost sesizați că agentul de pază a surprins o persoană care a trecut pe lângă casele de marcat fără a achita produse pe care le-a luat de pe rafturile magazinului.
La fața locului a fost identificată o tânără, de 22 de ani, care avea sub geacă 5 ciocolate. Acestea au fost recuperate și restituite administratorului.
Persoana vătămată nu a dorit să formuleze plângere.

În Sighetu Marmației
Moment de neatenție „plătit” cu 2.100 lei

Miercuri, 1 aprilie, o femeie, din Sighetu Marmației, a rămas fără portofelul în care avea 2.100 lei și carduri.
Primele verificări ale polițiștilor au relevat că, în intervalul orar 15-16, femeia ar fi făcut cumpărături la un supermarket și-a uitat portofelul în locul pentru depozitarea bagajelor, iar când și-a dat seama că nu-l mai are, s-a întors să-l ia, nu mai era.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de însușirea bunului găsit, în vederea identificării autorului și luarea măsurilor legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.