Activități de formare prin CCD Maramureș

0
505

Asociația Edu Apps București, partener al Casei Corpului Didactic Maramureș în derularea programului de formare a „Google Educator Nivelul 1 (GEN1) – Intermediari”, program acreditat de către Ministerul Educației Naționale, reia activitățile de formare.
Respectând măsurile referitoare la desfășurarea programelor de formare continuă acreditate, destinate personalului didactic din învăță­mân­tul preuniversitar, în contextul pandemiei COVID-19, activitățile de formare se vor desfășura în format online pe toată durata celor 100 de ore. Cadrele didactice interesate sunt rugate să se înscrie direct pe site-ul Asociației Edu Apps, să selecteze perioada dorită, să aleagă oricare din locațiile CCD și să achite cursul (500 lei). De asemenea, cadrele didactice sunt rugate să completeze declarația necesară participării la cursul în format online 100% și să o transmită semnată și datată, în format scan/ pdf/ jpeg, la adresa de e-mail info@eduapps.ro. Prima grupă va fi formată după ce se vor înregistra 25 de cursanți.
Pentru orice nelămurire sau completări necesare, cadrele didactice pot scrie la adresa doinakonta@yahoo.com sau să contacteze direct furnizorul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.