Adrian Naidin în concert caritabil la Breb

0
104

Adrian Naidin va susține un concert cu scop caritabil la Casa din Vale, satul Breb, duminică 16 august. Donaţiile se vor îndrepta către Centrul de Zi ”Micul Prinţ” din Sighetu Marmaţiei, proiect al Asociaţiei Sos Bambini România.
Pe scenă, alături de Adrian Naidin, violoncelist, solist și compozitor, vor urca şi Ceteraşii din Breb împreună cu Coconii din Breb. Cei prezenţi vor avea la dispoziţie cel puţin două modalităţi de a susține cauza evenimentului: vor putea lua parte la o liciaţie de tablouri semnate Florin Voinea și Florin Vale, al cărei amfitrion va fi actorul şi vloggerul Bob Rădulescu, precum şi posibilitatea de a achiziţiona, în urma unei donaţii, obiecte realizate de beneficiarii evenimentului -creaţii de la atelierul de croitorie, sticle decorate, brăţări şi suporturi de lumânări.
Centrul de zi ”Micul Prinţ”, din Sighetu Marmației, are 70 de beneficiari, copii şi adolescenţii din sistemul de protecţie socială Maramureş. Banii din donații sunt necesari pentru a acoperi costurile pentru materialelor didactice pentru organizarea numeroaselor ateliere, pentru întreţinerea sediului Centrului, pentru asigurarea suportului tehnic la cursurile de dezvoltare personală şi la atelierul de croitorie, în cuantum total de 6.000 de euro anual.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.