În luna septembrie, tinerii din Maramureș sunt invitați să facă 1 MILION de pași

0
71

Între 1 şi 30 septembrie, YMCA România, YMCA Baia Mare și YMCA Cavnic vor organiza evenimentul “Ysmiles ON – YMCA 1 Million Steps Challenge”
„Monitorizează pașii pe care-i faci împreună cu echipa ta în luna septembrie și provoacă-ți prietenii să atingă 1 MILION de Pași. După perioada de sedentarism din carantină, noi credem că e momentul să ne ridicăm din pat și să ne întindem picioarele, să ieșim la o plimbare sau o drumeție și să redescoperim natura din jurul nostru. Este timpul să ne reconectăm cu natura și să ne accesăm rezervele de energie, care până acum au stat adormite. Încurajează-ți prietenii să formeze o echipă și alăturați-vă provocării de 1 milion de pași împreună cu voluntarii YMCA. Vă propunem ca în luna septembrie să învățăm din nou să fim activi într-un mod distractiv. Echipa de voluntari YMCA îți va pregăti provocări amuzante pe care să le completezi împreună cu echipa ta. Pentru a respecta regulile de distanțare socială și a-i proteja pe cei din jur, nu este necesar ca membrii echipei să se întâlnească. Aceștia pot face pașii individual, iar numărul total se va adăuga în contul echipei lor”, au transmis reprezentanții YMCA. YmilesON este un concurs – step challenge adresat tinerilor din România cu vârsta cuprinsă între 14-25 ani, care va avea loc în perioada 1-30 septembrie. Formularul de înscriere se găsește aici https://forms.gle/Nftf31jyXanpz8Ax5. Cei înscriși vor folosi orice aplicație de monitorizare a pașilor și vor aduna împreună cu echipa lor 1 milion de pași în perioada 1-30 septembrie. Istoricul pașilor făcuți va fi trimis săptămânal pe adresa de email: ymileson@gmail.com. YMCA va monitoriza și va anunța clasamentul săptămânal. Echipa cu cei mai mulți pași făcuți și echipele care ating 1 Milion de pași vor fi recompensate.
De asemenea, o dată pe săptămână, pe tot parcursul lunii septembrie, participanții se vor întâlni online cu echipa YMCA pe platforma ZOOM pentru a se cunoaște, a împărtăși experiențe și pentru a primi provocările. Prima sesiune va avea loc marți, 1 septembrie, ora 18, pentru a da startul oficial al challenge-ului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.