Pe Valea Vișeului • Aproape 6.000 pachete cu țigări de contrabandă confiscate

0
28

Polițiștii de frontieră din Valea Vișeului au observat, la aproximativ 500 metri de frontiera de stat spre interior, 6 persoane, care se deplasau către interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase.
Imediat, s-a acționat pentru reținerea acestora, efectuându-se somațiile legale prin voce, însă persoanele în cauză nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin. În vederea reținerii persoanelor, oamenii legii au tras 6 focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată nu s-au oprit, dispersându-se în direcții diferite, profitând de faptul că în zonă terenul este accidentat și împădurit.
La fața locului au fost descoperite 12 colete cu țigări, provenite din Belarus, care au fost transportate la sediul instituției, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.960 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 70.000 lei.
În continuare, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.