Cadre didactice infectate cu SARS-COV-2 în Sighet şi Baia Mare

0
95

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează că un cadru didactic de la o unitate de învă­ță­mânt din Sighetu Marmației a fost infectat cu SARS-COV-2.
Cadrul didactic confirmat a desfășurat o singură oră de curs la Școala Gimnazială ”George Coșbuc”, a purtat permanent mască de protecție și nu a intrat în contact cu alte cadre didactice sau colective de elevi. Cursurile de la clasa respectivă au fost suspendate pentru o perioadă de 14 zile, iar elevii vor desfășura cursuri exclusiv online.
Un alt cadru didactic confirmat își desfășoară activitatea la Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri” din Baia Mare. Cadrul didactic a purtat permanent mască de protecție la clasa unde a predat cursuri și a respectat măsurile de protecție individuală. Conform procedurilor, cursurile de la clasă au fost suspendate pentru o perioadă de 14 zile.

Elev confirmat pozitiv în Vişeu de Sus

Un elev de la Școala Gimnazială din Vișeu de Jos a fost confirmat pozitiv. Cursu­rile clasei din care face parte elevul au fost suspendate pentru o perioadă de 14 zile, iar elevii vor desfășura orele de curs online.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.