Etapă perfectă în runda a treia

0
141

Etapa perfectă în runda a treia pentru echipele maramureșene, CS Minaur Baia Mare și Progresul Șomcuta Mare, care au adunat maximum de puncte. Băimărenii au dispus în deplasare de Someșul Dej cu scorul de 2-0 (1-0), iar Progresul Șomcuta a învins în duelul promovatelor pe Sportul Șimleu Silvaniei, 4-1 (2-0).
Băieții lui Dorin Toma s-au deplasat la Someșul Dej cu gândul la obținerea celor trei puncte, dar și a păstrării fotoliului de lider în Seria 10. CS Minaur a confirmat seria pozitivă a primelor două etape și a învins cu scorul de 2-0 (1-0), puncte obținute în condiții vitrege. Pe un teren greu, în care ploaia și-a făcut simțită prezența pe toată durata partidei și în care aspectul fizic a contat până la urmă. Oaspeții au controlat partida autoritar și în aceste condiții, au dominat net și la capitolul ocazii, transformate în gol doar două. Primul gol a căzut în minutul 27, golgheterul Vasile Pop reluând în poarta goală o minge care la un moment dat s-a oprit în baltă înainte să ajungă în gheata jucătorului băimărean. Ocaziile au curs la poarta gazdelor și în partea secundă, însă liniștea în tabăra galben-albaștrilor a venit doar în minutul 90+4. În urma unui contraatac, Vasile Pop centrează perfect în fața porții și Daniel Groza are de pus doar latul, mijlocașul trecându-și pentru prima oară numele pe lista marcatorilor în Liga 3.
CS Minaur Baia Mare: Gudea – Duruș, Prunescu, Tînc, Szekely, Lupu (cpt.), V. Pop, Nistor (79, Groza), Donca, Minteuan, Serediuc (86, Zete). Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian.
Progresul Șomcuta Mare a sărbătorit prima victorie în Liga 3, după ce sâmbătă a dispus, acasă, în duelul promovatelor, de Sportul Șimleu Silvaniei, 4-1 (2-0). Formația antrenată de Cristian Bogdan a avut o evoluție perfectă și a demonstrat că merită să se afle la acest nivel, iar rezultatul de la Bistrița nu a fost unul întâmplător. Deschiderea scorului s-a produs imediat după primul fluier, în minutul 2, când gazdele și-au surprins adversarul cu o combinație rapidă, iar Pavel Nemeș s-a aflat la finalizare. În continuare, partida s-a derulat sub semnul echilibrului, până spre finalul primei părți, șomcutenii izbutind o nouă lovitură. În urma unei scheme lucrate, Progresul reușește desprinderea prin golul semnat de Lorand Lang din alunecare în minutul 43, un gol venit cum nu se poate mai bine. Șomcutenii abordează repriza secundă la fel, concentrați, și la numai un minut va marca din nou. Pavel Nemeș va realiza dubla cu o reluare din alunecare și oaspeților nu le venea să creadă. Șimleul Silvaniei va înscrie golul de onoare în minutul 71, prin Marius Leitan, dar Progresul Șomcuta Mare își va reface diferența de trei goluri în minutul 83. Golul patru va purta semnătura juniorului Răzvan Lazăr, aflat la prima reușită în Liga 3, fundașul central reluând cu capul în vinclu în urma unui corner.
Progresul Șomcuta Mare: Lovasz – Ilieș (cpt.), R. Lazăr, Lang, A. Tutuța, Negreanu, T. Balmoș, Bușică, Vultur (80, Pohl), Nemeș (75, Cezar Bud), B. Bîrle (65, I. Buhai; 80, B. Lazăr). Antrenori: Cristian Bogdan și Vlad Pop.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.