Membru în Comisia Internațională de Salvare Alpină

0
26

Recent, conducerea CISA a transmis certificatul care atestă primirea Jandarmeriei Române ca membru al organizației, primind astfel recunoașterea internațională a capabilităților (dotare, pregătire, competențe) de salvare a persoanelor în mediul montan.
De asemenea, este o apreciere a eforturilor instituției în domeniul serviciilor de urgență în mediul montan și constituie un reper important în confirmarea competențelor de salvare în mediul montan.
Calitatea de membru oferă acces la resursele de pregătire internaționale, participarea la schimburi de informații și de experiență cu practicieni din 41 de țări și 122 de organizații și va permite Jandarmeriei să ofere comunității un serviciu de intervenție în mediul montan mai eficient, cu o resursă umană mai bine pregătită, conform standardelor impuse la nivel internațional.
Jandarmii maramureșeni asigură turiștii pasionați de zona montană, autoritățile publice și partenerii săi că, în continuare, se vor dedica cu profesionalism în domeniul salvării montane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.