Pentru elevi, o nouă ediție a programului SuperCoders

0
60

Orange România lansează cea de-a șaptea ediție a SuperCoders, program de educație digitală în care copiii, cu vârste între 10 și 14 ani din toată țara, învață gratuit noțiuni de programare în Caravana SuperCoders, pe care le pun ulterior în practică pentru a câștiga premii în Concursul național.
Anul acesta, SuperCoders se mută în totalitate în mediul online, astfel încât elementul de noutate al Caravanei este seria de ateliere transformate în webinare.
Elevii se pot înscrie la unul dintre cele zece ateliere online de introducere în limbajul de programare Scratch și la webinarele de specialitate, unde mentori le vor fi persoane cunoscute și îndrăgite de ei din gaming, vlogging sau design de joc.
Înscrierile sunt deschise până pe 20 noiembrie și se ocupă pe principiul primul înscris, primul confirmat, în limita locurilor disponibile, iar participanții la atelierele online intră automat într-o tombolă cu premii Orange.
Mai multe detalii despre calendarul atelierelor, înscrieri și concurs, dar și despre provocările adresate copiilor sunt disponibile pe https://responsabilitate-sociala.orange.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.