Se cere seriozitate la Drumul Nordului

0
68

Președintele Consiliului Județean, Ionel BOGDAN, a convocat la discuții toți factorii implicați în derularea proiectului Drumul Nordului, cerând seriozitate din partea executantului.
A solicitat termene clare, care să fie respectate pentru fiecare etapă a lucrărilor, având în vedere disconfortul creat maramureșenilor, dar și faptul că se apropie sezonul rece, execuția lucrărilor fiind mult îngreunată din cauza temperaturilor scăzute.
Președintele CJ a apostrofat constructorii: “Drumul Nordului este cel mai mare proiect al Consiliului Județean Maramureș. Lucrările au pornit cu 200 de zile întârziere. Termenul de finalizare a fost stabilit pentru aprilie 2021, însă modul în care vă organizați, îmi este greu să cred că acest lucru va fi respectat. În momentul de față, am constatat în teren că lucrurile nu se îndreaptă înspre direcția dorită. Ați început foarte multe șantiere fără să finalizați niciunul dintre acestea”.
Executantul proiectului a subliniat că s-a făcut restructurare la nivel managerial, iar în momentul de față întreaga echipă a fost schimbată. Executantul lucrărilor a angrenat 167 de oameni și 75 de utilaje pentru a reuși să recupereze din întârzierile de execuție.
Drumul Nordului are o lungime de 80 km și cuprinde tronsoanele Ariniș – Gârdani – Fărcașa – Ardusat – Hideaga – Șomcuta – Remetea Chioarului – Coaș – Copalnic Mănăștur – Vad – Lăschia – Făurești – Șurdești. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.