„Domnițele râului”, executate în două minute

0
54

• Universitatea Galați – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 2-0 (0-0) •

ACS Fotbal Feminin Baia Mare rămâne doar cu un succes în actuala stagiune, cedând și în intermediara de la Universitatea Galați, scor 2-0 (0-0), meci ce a contat pentru etapa 11, ultima a turului Ligii 1.
„Domnițele râului” au fost executate în două minute, soarta celor trei puncte fiind pecetluită în minutele 64 și 66, prin golurile marcate de Nina Anca și Monica Bențoiu. Băimărencele nici nu aveau cum să emită pretenții, atâta timp cât nu l-a avut pe bancă pe antrenorul Liviu Ivasuc (a lipsit din motive personale), în poartă a apărut Denisa Predoi (jucătoare de câmp), Lunca a fost suspendată, condiții în care misiunea Universității Galați s-a simplificat și mai mult.
„Domnițele râului” ocupă penultima poziție în acest moment, însă mai are de disputat patru restanțe: cu Selena Constanța (3 decembrie, acasă), Universitatea Olimpia Cluj (6 decembrie, deplasare), Carmen București (10 decembrie, acasă) și Fair-Play București (12 decembrie, deplasare).
• ACS Fotbal Feminin Baia Mare: Predoi – Ionescu, Pop, Daneliuc, Țițu – Cotos, Desmerean, Indrei, Palincaș – Indrecan, Buftea. Au mai intrat: Olar, Gavriș, Boldijar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.