Se construiește un spital nou în Sighetu Marmației?

0
55

Primarul din Sighetu Marmației, Vasile Moldovan, a subliniat: „ De multă vreme așteptam o soluție pentru Spitalul municipal Sighetu Marmației.
Activitatea se desfășoară la această dată în sistem pavilionar, în clădiri improprii, unele dintre ele având o vechime de peste 100 de ani. Ne dorim un spital modern care să vină atât în sprijinul personalului medical care-și desfășoară activitatea în spital, dar mai ales în sprijinul locuitorilor din Maramureșul Voievodal și nu numai.
“La data de 18 noiembrie 2020, am participat la Workshopul «Medicină, Administrație și Energie», în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase «Prof. dr. Matei Balș», organizat de către Academician Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, Prof. dr. Mihai Radu și arh. George Mihali, eveniment la care pe ordinea de zi s-a aflat și subiectul «Oportunități pentru construire, finanțare și cercetare a unui Spital Municipal în Sighetu Marmației», ocazie cu care am avut discuții aplicate privind soluții de implementare a proiectului de construire a unui spital în Sighetu Marmației”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.