AMI, nominalizată la categoria frumusețe în cadrul Galei Unica

0
162

Băimăreanca AMI adună succes după succes. După ce a lansat mai multe hituri și a avut apariții cuceritoare în ultimele ediții ale emisiunii Te cunosc de undeva, artista a fost nominalizată acum și la Gala Unica, la categoria Beauty Icon. “Aerul jucăuș și sprinten al lui AMI este completat de vocea ei puternică, senzațională. Cârlionții ei nativi sunt greu de imitat, dar sunt sursă de inspirație pentru coafuri feminine și exuberante”, scrie Unica.
″Mi-a luat mult timp ca să-mi accept imperfecțiunile și să mă simt frumoasă orice ar fi. Pentru că atunci când te simți frumoasă, viața în general o trăiești mai frumos, iar cea mai bună parte a frumuseții este tocmai aceea pe care nicio fotografie nu o poate arăta! Mulțumesc Unica.ro pentru nominalizarea de anul acesta la categoria «Beauty Icon»″, a scris AMI pe pagina sa de socializare. Cei care doresc să o voteze pe AMI sunt așteptați să intre pe Unica.ro.
Gala Unica premiază, în cadrul unui eveniment difuzat online, pe 10 decembrie, cele mai apreciate personalități din domeniile consacrate precum modă, frumusețe, carieră, social media, stil și artă. Până în 29 noiembrie, sunteți așteptați să vă alegeți favoriții. La categoria unde a fost nominalizată AMI, mai figurează: Laura Cosoi, Gina Pistol, Andra, Feli, Michaela Prosan, Antonia, Lavinia Petrea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.