Evadare virtuală în lumea artei

0
24

Elaborată în parteneriat cu publicul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic» Baia Mare și lansată cu ocazia Nopții Muzeelor, expoziția virtuală 1 vară/7 cuvinte vă invită să evadați din lumea reală în spațiul virtual și să gustați aroma cu gust de scorțișoară a verii recent încheiate.
Organizatorii consideră că e planul perfect pentru minivacanța prilejuită de zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Găsiți toate poveștile în șapte cuvinte la adresa:www.muzartbm.ro.
Ideea proiectului a pornit de la faptul că anul 2020 ne-a schimbat tuturor modul de relaționare și de învestire cu sens a realității. Membrii comunității băimărene au avut prilejul să-și împărtășească experiențele din perioada de pandemie în șapte cuvinte, iar ilustrarea poveștilor s-a materializat în operele unor cunoscuți artiști. Conceptul 1 vară/7 cuvinte este fundamentat pe două coordonate: continuitatea Fenomenului Cultural ”Centrul Artistic Baia Mare” și manifestarea empatiei și identificarea și satisfacerea nevoilor comunității. Expoziția, al cărei curator este drd. Oana Enășel, cuprinde 17 lucrări, fiecare dintre ele pornind de la o poveste în șapte cuvinte despre vara atipică pe care am parcurs-o cu toții.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.