Paula Seling, în caiac la barajul Firiza

0
163

Recent, artista Paula Seling a lansat piesa „O poveste de iubire”, care este un remake al coloanei sonore din filmul „Love Story”. Textul a fost scris de Vica Demici de la Chișinău, pe muzica lui Francis Lai, iar orchestrația este semnată de Sandu Gorgos. Totodată, videoclipul a fost realizat de soţul cântăreţei, Radu Bucura și a fost filmat la barajul Firiza din Maramureș. Paula Seling spune că a împuşcat doi iepuri: a venit acasă la părinţi şi a filmat videoclipul pe barajul Firiza.
″ Salutare tuturor prietenilor mei din toată lumea. Astăzi vreau să fii primul care ascultă versiunea mea în engleză a melodiei uimitoare din filmul Love Story. Sper să vă placă, este o variantă foarte personală și particulară, cu un video înregistrat pe lacul Firiza, lângă orașul meu natal. A fost prima dată când am intrat într-un caiac și era pe un lac ondulat″, a spus Paula Seling.
La rândul său, Vica Demici, cea care a scris textul, i-a mulțumit Paulei Seling pentru această provocare. „Coloana sonoră a filmului Love Story a îmbrăcat azi haină românească. Mulțumesc, Paula Seling, pentru privilegiul și bucuria de a participa la aducerea acestei piese în România. E o provocare să scrii despre o iubire, care nu poate fi descrisă în cuvinte. Dar e și un deliciu să știi de la bun început că va fi bine, pentru că acea iubire va fi cântată de Paula Seling, de vocea magică a României”, a scris Vica Demici pe Facebook.
Fanii Paulei Seling i-au scris doar cuvinte frumoase pe YouTube, mulțumindu-i pentru piesă. „Atât de minunată interpretare. Minunata și frumoasa noastră Paula Seling, ești o mare personalitate a României…Ești un geniu al muzicii. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-a trimis printre noi, pe acest pământ să ne alini sufletele și să pui balsam pe ele cu vocea ta unică. Îngerii Luminii să te însoțească și să te ocrotească pe tot drumul vieții”, scrie una dintre fane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.