Șomcutenii, nașii liderului

0
77

Progresul Șomcuta Mare a devenit nașul celor de la SCM Zalău, liderul neputând să se impună nici în revanșa cu maramureșenii. După ce în urmă cu aproximativ o săptămână ocupanta locului 8 învingea formația sălăjeană cu 2-0, returul amical dintre cele două colege de serie s-a încheiat cu o remiză. Revanșa disputată miercuri după-amiază la Treznea, pe o suprafață cu iarbă naturală, însă sub orice critică, s-a terminat 2-2 (1-1), cu SCM Zalău conducând de fiecare dată. Cătălin Răduneață a punctat primul pentru maramureșeni, golul secund al formației antrenate de Cristian Bogdan fiind marcat la ultima fază de Cezar Bud.
Gruparea maramureșeană a folosit la acest amical următoarea formulă de joc: Roșiianu (60, Brumar) – Cezar Bud, Lang, D. Simion, A. Tutuța, R. Lazăr, S. David, Gherghel (46, Nemeș), Răduneață (60, Buhai), C. Tutuța (75, Petran), Bîrle.
Până la reluarea jocurilor oficiale, Progresul Șomcuta Mare mai are prevăzut un singur joc de verificare, cel împotriva echipei din Seria 1 a Ligii 3, Șomuz Fălticeni, duel ce se va disputa la Iclod vineri, 5 martie, începînd cu ora 12.00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.