Adoptă o mamă • Donații pentru mămicile aflate în nevoie

0
42

Cunoscutul om de radio, Mirela Retegan a anunțat continuarea campaniei „Adoptă o mamă” până la finele acestei luni. În cadrul campaniei sunt adunate daruri pentru mămicile aflate într-o situație financiară mai delicată. Campania se desfășoară în mai multe localități din țară, inclusiv în Baia Mare.
„Imaginați-vă că sunt mămici care nu au primit o bluză sau o cămașă nouă niciodată, sunt mămici care fac tot posibilul să asigure condiții minime copiilor si pentru asta își dau și sufletul ca ei să fie bine. Alte mămici stau în spitale bolnave sau în centre unde sunt în siguranță, pentru că au suferit din cauză că au fost bătute de soți.

Și sunt atâtea cazuri, toate diferite, toate pentru care merită să ne implicăm, să facem o faptă bună! Sunt mămici pentru care o poșetă, o cremă de corp sau un deodorant sunt un lux! Haideți să dăruim din puținul nostru câte un mic cadou și să dăruim celor care au nevoie. Cumpărați ceea ce credeți voi că este de folos unei femei. Să facem măcar 50 de femei fericite”, este îndemnul Mirelei Retegan, inițiatoarea campaniei. În Baia Mare, pachetele pot fi donate la magazinul Madeline, b-dul București nr. 7. Pachetele pot fi aduse personal în centrele de colectare din țară sau pot fi trimise, prin curier, la adresele menționate pentru fiecare oraș pe site-ul mirelaretegan.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.