Prima ediție a ”Marmația Open”

0
50

CSM Sighetu Marmației, în colaborare cu Consiliul Local, au organizat, în Parcul ”Grădina Morii” din municipiu, prima ediție a turneului de beach-volley, intitulată ”Marmația Open”. La competiția rezervată jucătorilor legitimați sub egida Federației Române de Volei au participat 13 echipe la secțiunea masculină și 11 în cea feminină.
După disputarea jocurilor din fazele preliminare, în finala masculină s-au duelat perechea formată din Robert Vîrlan/Sergiu Călin (CS UV Timișoara) și cea compusă din Cătălin Lelea/Cristian Maier (Fan Volei Arad), câștigată în cele din urmă de trupa de pe Bega, scor 2-1 (21-19, 23-21). Ultimul loc pe podium a revenit perechii Valentin Hupoiu/Tudorel Farcaș (Știința/Rapid București), învingători în fața perechii Sergiu Gligor/Andrei Crișan (Westar 1 Arad), scor 2-0.
La feminin, campioane au devenit Adina Stanciu și Ioana Ordean (”U” Cluj-Napoca), care le-au învins în finală, 2-0 (21-17, 21-11), pe Alexia Brădățan și Ioana Hododi (CSU ASE București). Bronzul la această categorie a fost adjudecat de perechea formată din Roxana Haidu și Cătălina Bosuioc (CSU Oradea/Poli Timișoara), victorioase în duelul cu Alexandra Ciornei și Bianca Pup (CSM Timișoara), scor 2-0.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.