Șah • CSM Sighetu Marmației, în primele cinci la Superligă

0
29

La începutul lunii octombrie s-a derulat cea mai importantă competiție din șahul românesc și anume Campionatul Național pe echipe – Superliga. 11 echipe au participat la competiția masculină, printre care și Clubul de Șah al municipiului Baia Mare, respectiv 6 formații în întrecerea feminină, inclusiv CSM Sighetu Marmației.
Competiția masculină a fost câștigată de Vados Arad, ierarhie completată de Politehnica Iași și CS Studențesc Medicina Timișoara. Clubul de Șah al municipiului Baia Mare a terminat competiția doar pe locul 7.
La feminin, CSM Sighetu Marmației, echipă formată din Ilinca Batagan, Ema Obadă, Mihaela Trifoi și Irisz Hejja, s-au clasat pe locul 5. Un loc mulțumitor, după cum recunosc și reprezentanții clubului, șahistele având doar 16 ani. „Chiar dacă plecau cu ultima șansă, fetele din cea mai tânără echipă din competiție și-au depășit condiția și la final s-au clasat pe un onorant loc 5”, au transmis reprezentanții grupării CSM Sighetu Marmației, care aduc mulțumiri și căpitanului Ioan Cos­tiuc. Titlul de campioană a revenit echipei CSU ASE București, argintul a fost adjudecat de Arnia Chess IT, iar podiumul a fost completat de CS Studențesc Medicina Timișoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.