În Baia Mare • Un tânăr și-a agresat bunica

0
35

Miercuri, la ora 15.11, polițiștii băimăreni au fost sesizați că o femeie este agresată de nepotul său.
La fața locului, polițiștii au identificat victima, o femeie, de 67 de ani, care a relatat că nepotul ei, un tânăr, de 23 de ani, a agresat-o fizic, după care i-a sustras telefonul mobil.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a ordinului de protecție, furt și violență în familie.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Față de bărbatul, de 43 de ani, reținut miercuri, pentru a doua oară într-o săptămână, Judecătoria Sighetu Marmației a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Bărbatul este cercetat pentru violență în familie, amenințare și încălcarea hotărârii judecătorești privind ordinul de protecție.
Acesta a fost depus în arestul Poliției.

Condamnat, depus în penitenciar

Miercuri, 17 noiembrie, polițiștii din Vișeu de Sus au depistat, în stația CFR, un bărbat pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Bărbatul, condamnat pentru trafic de droguri, la 3 ani și 10 luni de închisoare, a fost depus în penitenciarul Baia Mare.

Bărbatul dispărut, găsit decedat

Miercuri, 17 noiembrie, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați că bărbatul, de 46 de ani, dispărut de la domiciliu în 16 noiembrie, a fost găsit spânzurat în curtea unui imobil de pe strada Crângului.
În urma examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că nu prezenta urme de violență altele decât cele provocate de strangulare.
Cadavrul a fost depus la morga spitalului din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.