Linie de urgență pentru elevii maramureșeni

0
147

Asociația Elevilor din Maramureș (AEM) a lansat linia de urgență a elevului prin intermediul căreia pot fi exprimate problemele locale din învățământ.
Linia de urgență a fost creată pentru a le da acces, mult mai ușor, elevilor din Maramureș la abilitățile de reprezentare ale AEM. „Prin simpla completare a formularului – postat pe rețelele de socializare -, elevii vor fi puși în legătură directă cu un membru AEM, care le va cere mai multe informații în legătură cu problema precizată, punând, ulterior, în aplicare toate mecanismele existente pentru rezolvarea acesteia. Credem că, în cazul unui sistem considerat deficitar, trebuie tratate, în primul rând, cauzele, de aceea ne dorim să aflăm cu ce se confruntă elevii din toate mediile”, explică Cristina Miculaiciuc, președinte AEM.
Majoritatea problemelor semnalate până în acest moment sunt nemulțumiri legate de programul în două cicluri al unor licee din municipiul Baia Mare. AEM studiază cazurile și încearcă să găsească soluții în această privință.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.