Articole vestimentare contrafăcute

0
13

Polițiștii de frontieră din Negrești-Oaș au oprit pentru control un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, condus de un sătmărean, în vârstă de 34 de ani.
La controlul autovehiculului, în portbagaj și pe bancheta din spate au fost depistate mai multe genți, care conțineau articole de îmbrăcăminte, de diferite mărci, pentru care conducătorul autoturismului nu a putut prezenta documente de proveniență.
Existând suspiciunea că bunurile sunt contrafăcute, autoturismul și persoana în cauză au fost conduse la sediu pentru continuarea cercetărilor.
În urma inventarierii, au rezultat 90 bucăți de diverse articole vestimentare, în valoare de aproximativ 14.000 lei, și 8 perechi de în­căl­ță­minte, în valoare de aproximativ 1.000 lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În cauză fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.