Într-o săptămână, 109 conducători auto au rămas fără permis

0
87

În perioada 3 – 9 ianuarie, polițiștii au acționat pe arterele principale din județ ocazie cu care au depistat conducători auto care nu au respectat regulile de circulație, fiind constatate 21 de infracțiuni.
În urma abaterilor constatate, au fost reținute 109 permise de conducere și au fost retrase 22 certificate de înmatriculare.

Accident mortal în Ardusat

Duminică, 9 ianuarie, la ora 13.23, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în localitatea Ardusat.
La fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de către un bărbat, de 40 de ani, din Ardusat, dinspre Satu Mare înspre Colțirea, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un capăt din beton al unui podeț.
În urma accidentului rutier a rezultat decesul șoferului și rănirea gravă a pasagerului din față dreapta, un bărbat, de 34 de ani, din Ardusat.
Pasagerul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În Mogoșești
În urma unei coliziuni frontale, o femeie a ajuns la spital

Duminică, la ora 11.29, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați că în localitatea Mogoșești s-a produs un accident rutier.
La fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism, condus de un bărbat, de 49 ani, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de către un bărbat, de 30 ani.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 31 ani, pasageră într-unul dintre autoturismele implicate în accident, care a fost transportată la spital.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero!.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pietoni accidentați în Săcel

Duminică, la ora 9.33, polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în Săcel.
La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 35 de ani, din Dragomirești, a condus un autoturism dinspre Săliștea de Sus înspre Săcel, iar la un moment dat într-o curbă, pe un drum acoperit cu zăpadă, autoturismul a intrat în derapaj, a acroșat doi pietoni și s-a oprit în zidul unui gard al unui imobil.
Victimele, o femeie, de 55 de ani, și soțul acesteia, de 62 de ani, ambii din Săcel, se deplasau pe partea stângă a părții carosabile.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonilor care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.
Femeia nu a putut fi testată alcoolscopic, din cauza leziunilor suferite, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.