Încă un maramureșean în Liga 1 • Răzvan Onea a semnat cu Rapid București

0
62

Maramureșeanul Răzvan Philippe Onea, din Buzești, a semnat cu Rapid București, după ce echipa de prim eșalon l-a achiziționat contra sumei de 100.000 de euro de la Politehnica Iași, grupare de Liga 2. De asemenea, formația din „Dealul Copoului” a păstrat și 20% dintr-un viitor transfer.
Pentru jucătorul născut la Paris în 19 mai 1998 este o revenire în Liga 1, după ce în urmă cu un sezon Poli Iași a activat pe prima scenă.
„Mă simt foarte bine că am semnat cu Rapid, sunt foarte fericit, mi-am dorit asta încă din vară, când clubul și-a manifestat interesul față de mine. Mi-am dorit foarte mult să revin în Liga 1 și le mulțumesc celor de la Rapid pentru această oportunitate. Îmi propun să-mi câștig locul în prima echipă și să o ajut să-și îndeplinească obiectivele. Suporterii m-au impresionat enorm încă de când am jucat contra lor în Liga 3. Atmosfera de pe vechiul Giulești a fost una senzațională, așa că nici nu-mi pot imagina cum va fi pe noul Giulești”, a declarat Onea în momentul semnării contractului cu Rapid.
Răzvan Onea a jucat sub culorile Politehnicii Iași de 39 de ori pe prima scenă și este evaluat în momentul de față de transfermarkt.com la 350.000 de euro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.