45 de copii la concursul de săniuș ”Bucuria Zăpezii”

0
44

Sâmbătă, 29 ianuarie, într-o atmosferă deosebită, cu soare și zăpadă sclipitoare, Asociația Culturală „Cioltișorul” din satul Ciolt a organizat a doua ediție a Concursului de săniuș pentru copii, denumit „Bucuria Zăpezii”.
Pârtia „La Tinu lui Cornel”, foarte bine întreținută de copiii din sat, care s-au antrenat zilnic, anterior concursului, a fost folosită sâmbătă de 45 de copii, care au concurat la trei categorii de vârstă.
Astfel, la categoria 5-7 ani, au concurat 11 copii, iar primii cinci clasați au fost: 1. Beniamin Pop, 2. Eduard Nicholas Criste, 3. Eva Berar, 4. David Ciupa și 5. Ianis Ștef.
La categoria 8-11 ani, au participat 19 copii, clasamentul fiind următorul: 1. Dănuț Ciolte, 2. Ionuț Rachiș, 3. David Criste, 4. Cristian Ștef și 5. Dănuț Tîrle-Coste.
La categoria 12-14 ani, au concurat 15 copii, iar ordinea a fost următoarea: 1. Mihai Drăguș, 2. Ianis Buhai, 3. Mario Tîrle-Coste, 4. Maria Atyim și 5. Gabriela Mezei.
Cei clasați pe primele cinci locuri au primit câte o medalie și o diplomă, iar ceilalți copii, câte o diplomă de participare.
Premiile au fost oferite de către primarul Orașului Șomcuta Mare, Gheorghe Buda, împreună cu Ioan Marchiș, președintele Asociației culturale „Cioltișorul” – Ciolt.
Arbitrajul a fost asigurat de către Sandu Buhai, Florin Rus și secretara asociației Alina Dragoș, care au primit și ei câte o medalie și o diplomă.
Premiile acordate tuturor participanților au fost sponsorizate de către S.C. Wood-Steel Construct din Șomcuta Mare, administrată de Valentin Ghita.
Pentru hidratarea copiilor în timpul concursului, administratorul pârtiei, Lia Ciolte, a preparat ceai cald, iar pentru părinții prezenți, vin fiert.
Cofetăria Chioar Codruța din satul Ciolt, administrată de Codruța Anca, a oferit copiilor gogoși, cozonac și fursecuri.
Toți sponsorii competiției au primit câte o medalie și o diplomă.
Primarul orașului Șom­cuta Mare, Gheorghe Buda, a recompensat cu o diplomă și o medalie și Asociația Culturală „Cioltișorul” din satul Ciolt, pentru buna organizare a competiției.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.