Ronnie O’Sullivan riscă o amendă pentru gesturi obscene făcute la Campionatul Mondial de Snooker

0
40

Ronnie O’Sullivan ar putea fi sancționat disciplinar după ce a părut să facă un gest cu caracter obscen în timpul unui meci din cadrul Campionatului Mondial de Snooker, în direct la televiziune.

O’Sullivan a părut să facă gestul în timp ce se întorcea la locul său, după ce a ratat o lovitură la bila neagră, în frame-ul 13, în meciul împotriva lui David Gilbert.

Jucătorul de 46 de ani a câștigat acel meci din primul tur cu 10-5, asigurându-și locul în runda următoare.

„Suntem conștienți de incident și acesta a fost înaintat comisiei disciplinare a WPBSA”, a declarat un purtător de cuvânt al World Snooker Tour.

Jucătorul profesionist Matthew Selt a postat pe Instagram o înregistrare video a incidentului cu textul: „Ce ambasador”.

O’Sullivan, de șase ori campion mondial, care îl va întâlni pe nord-irlandezul Mark Allen în următoarea partidă la Crucible, riscă o posibilă amendă.

O’Sullivan este în căutarea unui al șaptelea titlu mondial care l-ar aduce la același nivel cu Stephen Hendry.

El a început să frecventeze sala de forță pentru a-și mări masa musculară, în încercarea de a-și prelungi cariera, în timp ce se apropie de 50 de ani.

„În loc să alerg atât de mult, fac niște greutăți pentru a-mi întări oasele și partea superioară a corpului”, a declarat el pentru BBC. „Mă uit la mulți dintre cei de 50 de ani și par bătrâni și fragili.

„Am vorbit cu Barry McGuigan (fost campion mondial de box la categoria pană n.r.) și mi-a spus că greutățile sunt calea de urmat pentru a te menține puternic.

Dacă intenționez să joc atât de mult timp, trebuie să mă uit la modul în care mă antrenez. În loc să alerg și să arăt ca tine ( adresându-se lui Dan Walker, prezentator BBC n.r.), trebuie să arăt mai mult ca Arnie.”

(sursa: Mediafax)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.