Înscrierile la grădiniță vor începe în 30 mai

0
23

Părinții își vor putea înscrie copiii la grădiniță, pentru anul școlar 2022-2023, începând cu data de 30 mai. Reînscrierea pentru grupele de grădiniță va primi startul în 16 mai.
Condițiile de înscriere pentru anul școlar viitor sunt neschimbate față de anii trecuți. În limita locurilor disponibile, vor putea fi înscriși la grădiniță și copiii de 2 ani. În situația în care, într-o unitate de învățământ, numărul cererilor de înscriere va fi mai mare decât numărul locurilor libere, vor fi aplicate, succesiv, criterii de departajare generale și criterii de departajare specifice.
Pentru asigurarea transparenței procesului de reînscriere/ înscriere, conducerile unităților de învățământ preșcolar vor posta, de asemenea, pe site-ul unității de în­vă­țământ/ inspectoratului școlar și, la vedere, pentru toți cei interesați, următoarele informații: capacitatea instituției (numărul de copii pentru care a fost proiectată); numărul de locuri aprobat prin planul de școlarizare (pe grupe de vârstă: mică, mijlocie, mare); criteriile generale și criteriile specifice pentru înscrierea copiilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.