Minaur a câștigat cu Lotus, Progresul – eșec la CFR II

0
92
Foto: csminaur.ro

Rezultate diametral opuse pentru echipele maramureșene în cadrul rundei 7 din Play-Off și Play-Out. CS Minaur a câștigat în Play-Off confruntarea de acasă cu Lotus Băile Felix, iar Progresul Șomcuta a înregistrat un nou eșec, la CFR Cluj II.
Băimărenii au dispus la scor de neprezentare de gruparea bihoreană Lotus Băile Felix, 3-0 (1-0). Liderul din Seria 10 a deschis scorul imediat după primul fluier, în minutul 4, prin Răzvan Lazăr, iar celelalte două reușite au fost semnate în finalul jocului, de către Alin Văsălie (78) și David Simion (90+1). Cum galben-albaștrii sunt siguri de poziția actuală la final de Play-Off, aceștia și-au aflat și adversarul pe care-l vor întâlni în prima dublă de baraj, și anume Metalurgistul Cugir, care și-a asigurat poziția secundă în S9 după victoria de acasă cu Unirea Ungheni. Prima dublă de baraj este stabilită în datele de 28 mai și 5 iunie. • CS Minaur: Băilă – Jucan, R. Lazăr, D. Simion, Potcoavă (71, Mondragon), Gneba (80, Brașovan), Ciocan (66, Petran), Donca, Chinde (80, Matei), P. Petre, Gondiu (46, Văsălie).
Cu obiectivul compromis, Progresul Șomcuta Mare a suferit un nou eșec, al șaselea, în faza de Play-Out, maramureșenii cedând în deplasarea de la CFR Cluj-Napoca II cu scorul de 4-2. Prima parte a aparținut în totalitate echipei vizitatoare, care a condus, chiar surprinzător, după primele 45 de minute cu 2-0, goluri marcate de Piroska și Revesz (11 m). Nu la fel a fost și în partea secundă, când penultima clasată în S10 a încasat patru goluri și la final a bifat un nou rezultat negativ. Agonia Progresului în eșalonul terț se va termina în 28 mai, până atunci mai având planificate trei etape, acasă cu Satu Mare și Luceafărul, respectiv la Zalău.

• Play-Off. Rezultate etapa 7: CA Oradea – Someșul Dej 1-0; CS Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix 3-0.

Etapa viitoare (sâmbătă, 14 mai, ora 18): Lotus Băile Felix – Someșul Dej; CS Minaur Baia Mare – CA Oradea.
• Play-Out. Rezultate etapa 7: CSM Satu Mare – Luceafărul Oradea 6-1; CFR Cluj-Napoca II – Progresul Șomcuta Mare 4-2; Sportul Șimleu Silvaniei – SCM Zalău 2-1.

Etapa viitoare (sâmbătă, 14 mai, ora 18): Luceafărul Oradea – Sportul Șimleu Silvaniei; SCM Zalău – CFR Cluj-Napoca II; Progresul Șomcuta Mare – CSM Satu Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.