Alexandru Bucur și Ovidiu Cojocaru nu şi-au mai prelungit contractul cu CSM Ştiinţa

0
60

„Aflați la final de contract, atât centrul Alexandru Bucur, cât și talonerul Ovidiu Cojocaru au refuzat oferta de prelungire a raporturilor contractuale cu campioana României, CSM Știința Baia Mare, preferând să continue la alte echipe din eșalonul de elită al rugby-ului românesc”, au anunțat oficialii echipei.
Alexandru Bucur a fost legitimat pentru prima oară la vârsta de 15 ani, la CSȘ Bârlad. Din 2012 a jucat la CSȘ 2 Siromex Baia Mare. În iulie 2013 a semnat primul contract cu CSM Știința Baia Mare şi a fost component al loturilor naționale ale României de tineret și seniori. Pentru ”Stejari” a debutat la finalul anului 2018, într-un joc test cu Uruguay. Internaționalul din Bârlad a fost deja anunțat la echipa SCM Rugby Timișoara.
Ovidiu Cojocaru a început să joace rugby în 2010, la CFR Pașcani. Din 2011 evoluează pentru CS Cleopatra Mamaia. În 2015 a semnat primul contract cu CSM Știința Baia Mare. Component al loturilor naționale, a debutat pentru ”Stejari” în meciul test împotriva Braziliei, în 2017. Căpitanul ”zimbrilor” a fost ales cel mai bun jucător român din SuperLigă în 2021, an în care Ovidiu Cojocaru a fost desemnat și cel mai bun jucător al CSM Știința Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.