Câștigătorii Festivalului Folcloric Concurs pentru Copii de la Ciolt

0
26

Asociația Culturală”Cioltișorul” din satul Ciolt a reluat, în a doua zi de Rusalii, organizarea Festivalului Folcloric Concurs pentru copii, cu vârsta de până la 12 ani. Anul acesta numărul concurenților a fost în creștere față de edițiile anterioare, respectiv 24, fiind împărțiți în două categorii de vârstă (între 5 și 9 ani și 10-12 ani).
Din juriul festivalului au făcut parte: artista Măriuca Verdeș, președinte, prof. Melania Carmen Augustin – vicepreședinte, iar ca membri: prof. Vasile Cupșe, Amalia Mureșan realizatoare de emisiuni de folclor la radio și televiziune, coregraf și președinte la Asociația “Tradiții Maramureșene” din Baia Mare. Toți soliștii invitați și formațiile de dansuri au fost recompensați cu diplome de excelență și medalioane.
Marele premiu a fost câștigat de Luca Andrei Mărginean din Satu Mare.

Trofeele Festivalului “ Florile Chioarului” Ciolt 2022:

Categoria sub 12 ani:
Trofeu I: Miruna Andreea Rațiu, Tăuții Mă­ghe­răuș.
Trofeu II: Sofia Dragoș, Baia Mare.
Trofeu III: Ionuț Andrei Rad, Coaș.
Categoria 10-12 ani:
Trofeu I: Raisa Vlă­șan, Baia Mare.
Trofeu II: Răzvan Cizmar, Baia Mare.
Trofeu III: Medeea Dragoș, Baia Sprie.
Având în vedere că toți concurenții au fost foarte bine pregătiți, organizatorul festivalului, a suplimentat premiile, astfel: la categoria sub 12 ani au mai fost acordate patru premii I (Adina Siladi, Otilia Daria Bachmatchi, Elena Anastasia Istrat și Maria Anais Țicală), trei premii II (Emilia Adriana Ziman, Ionuț Tudor Teudan și Maria Coman) și patru premii III (Anamaria Sofia Orzac, Andrei Adrian Lar, Ioana Alexandra Pop și Georgiana Carina Pop). La categoria 10-12 ani, au mai fost acordate două premii I (Bogdana Dragoș și Alessia Patricia Flontaș), două premii II (Daniela Gabriela Ungur și Aida Negrea) și două premii III (Maria Denisa Bolchiș și Ioana Alexandra Olăhuț) Premiul de popularitate i-a revenit unei fetițe de cinci ani din Chechiș, Anamaria Sofia Orzac.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.