Două jucătoare din Baia Mare, în lotul naționalei de tineret

0
34

Naționala de tineret a României s-a reunit săptămâna aceasta la Satu Mare pentru un ultim stagiu de pregătire înainte de participarea la Mondialul din Slovenia. Două jucătoare de la cluburi din Baia Mare fac parte din lot.
În 1 iunie, la Bistrița, s-a reunit lotul național de tineret pentru un prim stagiu de pregătire în vederea participării la Campionatul Mondial Under 20 care va avea loc în Slovenia, în perioada 22 iunie – 3 iulie. Stagiu urmat, în perioada 8-12 iunie, de un turneu în Ungaria. România a câștigat argintul turneului din Siofok. A pierdut cu 29-40 meciul cu Ungaria, campioană mondială și europeană. A învins Coreea de Sud, campioana Asiei, cu 33-31 și Angola, campioana Africii, cu 22-21. ”Un turneu care ne-a testat limitele, care ne-a scos la iveală slăbiciunile. Un turneu care ne-a arătat și care sunt punctele noastre forte și unde mai trebuie să lucrăm”, a declarat pentru FRH antrenorul naționalei de tineret, Horațiu Pașca.
Acum, naționala de tineret s-a reunit în Satu Mare, pentru un nou stagiu de pregătire, până la plecarea spre Serbia. Va fi cea de-a XXIII-a ediție a Campionatului Mondial de handbal pentru tineret (U20). Din lotul național de tineret al României fac parte și două jucătoare de la cluburi din Baia Mare. Este vorba despre Alisia Boiciuc de la CSȘ 2 și Andreea Țârle de la CS Minaur. Sursă informații și foto: Federația Română de Handbal

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.