David Noțigan, stagiu cu naționala de juniori

0
32

Naționala de juniori a României începe duminică primul stagiu de pregătire pentru europenele din august de la Craiova. Selecționata ai cărei noi antrenori sunt Adrian Petrea, Vasile Boca și Bogdan Pralea se reunește la Oradea pentru o perioadă de pregătire care se va finaliza cu două jocuri de pregătire în Ungaria, cu naționala maghiară de juniori, pe 8 și 9 iulie.
Al doilea stagiu de pregătire se va desfășura la Comănești, între 16 și 20 iulie, acesta finalizându-se tot cu două meciuri de verificare, cel mai probabil cu Moldova. Ultimul stagiu de pregătire va începe pe 24 iulie și se va termina cu turneul din cadrul campionatului european, programat la Craiova în perioada 8-14 august. Pentru perioada de pregătire de la Oradea au fost convocați 24 de jucători, lotul urmând să sufere modificări la următoarele cantonamente, scopul fiind ca antrenorii să vadă la lucru un număr cât mai mare de jucători din generațiile 2004-2005.
Baia Mare va fi reprezentantă la acest prim stagiu de un singur jucător, David Noțigan, jucător legitimat la CSȘ 2 Baia Mare. La lotul de 2004-2005 se va prezenta și maramureșeanul Remus Chiș, actualmente jucătorul celor de la Benfica Lisabona.
Lotul convocat: Portari: Dragoș Podovei (CSU Suceava), Alin Cozmaciuc (SCM Poli Timișoara), Radu Cojocaru (CS Brazi); Linia de 9 metri: Daniel Stanciuc, Bogdan Niculaie, Codrin Radu (CSU Suceava), Bogdan Voica, Filip Muraru, Mario Ciu (CSM București), George Pințoiu (Potaissa Turda), David Ciripoiu, Mihnea Toma (HC TEC București), Alexandru Golea (CSM Focșani), David Noțigan (CSȘ 2 Baia Mare); Extreme: Cătălin Zarițchi, Ștefan Armanu, Sorin Grigore (CSU Suceava), Mihai Ștefănescu (HC TEC București), David Pavlov, Rareș Ștefan (HC Dobrogea Sud Constanța); Pivoți: Remus Chiș (Ben­fica Lisabona), Alexandru Focșăneanu (CSU Suceava), Bogdan Oancea (CSM București), Valentin Dincă (CS Brazi). Antrenor principal: Adrian Petrea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.