CSM Sighetu Marmației, adversari din Bistrița-Năsăud și Sălaj

0
128

Câștigătoarea Cupei României în județ, CSM Sighetu Marmației, și-a aflat adversarii din faza inaugurală a etapei regionale, sezonul 2022-2023.
Astfel, proaspăt promovata și singura reprezentantă a Maramureșului la nivel de Liga 3 va fi într-o serie cu câștigătoarele județelor Bistrița-Năsăud și Sălaj. Noul format al Cupei României gândit de FRF va debuta în 6 iulie.
CSM Sighetu Marmației face parte din Regiunea 2 a Cupei României, reprezentanta Maramureșului fiind distribuită în Grupa 1, alături de campioana județului Satu Mare, Recolta Dorolț, respectiv a județului Bistrița-Năsăud, unde finala pentru desemnarea acestui trofeu se va da între Silvicultorul Maieru și Someșul Feldru.
Programul jocurilor, Regiunea 2, Grupa 1: Silvicultorul Maieru/ Someșul Feldru – CSM Sighetu Marmației, 6 iulie; Rapid Jibou – Silvicultorul Maieru/ Someșul Feldru, 9 iulie; CSM Sighetu Marmației – Rapid Jibou, 13 iulie.
În Grupa 2 din Regiunea 2 au fost repartizate campioanele reprezentantele județelor Bihor, Cluj și Satu Mare.
Principalele modificări ale formatului Cupei României din noul se­zon:
• Competiția debutează cu o fază regională, în care reprezentantele județelor țării sunt împărțite în 7 zone, rezultând 7 câștigătoare regionale care merg în turul 2;
• Șaisprezecimile de finală au fost înlocuite de un play-off, urmat imediat de o fază a grupelor, în care vor intra direct și cele mai bune 8 echipe din Liga 1; în această rundă, cele 24 de echipe rămase în competiție vor fi împărțite în 4 grupe de câte 6, câte două din urnele valorice 1, 2 și 3; vor rezulta, astfel, trei meciuri pentru fiecare echipă, cu câte o adversară din fiecare urnă valorică.
• Cupa României se va încheia cu sferturi, semifinale și finala, disputate toate într-o singură manșă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.