Ateliere de artă pentru copii şi tineri la muzeu

0
18

Asociaţia „Joacă-te altfel” organizează în data de 9 iulie, în parteneriat cu Muzeul Judeţean de Artă “Centrul Artistic Baia Mare” din Baia Mare, un eveniment cultural-educativ şi de dezvoltare personală pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 18 ani.
“Scopul acestuia este: să îi pregătim pe tineri mental şi emoţional pentru vremurile care urmează; să îi facem conştienţi de faptul că sunt creatorii propriilor vieţi prin gândurile, stările şi acţiunile lor; să îi în­vă­țăm și să îi încurajăm să își exprime emoțiile prin artă”, anunţă organizatorii.
Ghid şi formator va fi Emeşe Bonta, reprezentant al Muzeului Judeţean de Artă din Baia Mare care îi va însoți pe copii la finalul fiecărui atelier într-un tur al muzeului pentru a-i descoperi pe Picasso, Chagall, Munch, Dali, Klimt, Mo­digliani.

Structura Atelierelor

• De la ora 11 la 12:30 sunt aşteptaţi cei cu vârsta între 7 şi 10 ani. Activitățile vor fi interactive, distractive și bazate pe joacă. Metodele de învăţare sunt neconvenționale iar conceptele vor fi explicate în limbaj simplu şi clar, adaptat vârstei copiilor şi nivelului lor de înţelegere. Atelierul va fi ținut de Carmen Ţepelea care deţine un Certified Kids Life Coach
• De la 13 la 14:30 sunt invitaţi cei din categoria de vârstă: 11-18 ani. Va exista o sesiune de întrebări şi răspunsuri şi se va lucra atât în echipă, cât şi individual. Tinerii o vor avea ca mentor pe Irina Gherghilescu, cu peste 5 ani experienţă în mentorat şi lucrul cu tinerii.
Numărul de locuri este limitat la 20 pentru fiecare categorie de vârstă.
Înscrierea se face în baza completării formularului următor:
https://forms.gle/ct8c2khHnGA9kJk69.
Taxa de participare: 120 lei/copil. Dacă vin doi copii din aceeaşi familie suma este de 100 lei/copil.
Pentru alte detalii sau întrebări puteţi să sunaţi la tel. 0748934394 (Irina), 0722283923 (Carmen) sau să scrieţi la adresa de email: igherghilescu@gmail.com, carmen@joacaaltfel.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.