Minaur a început pregătirile pentru Liga 2

0
344

Promovata în Liga 2 CS Minaur Baia Mare a început pregătirile pentru noul sezon la finele săptămânii trecute. În mare parte cu același lot de jucători, dar, sigur, vor urma și câteva completări pentru a face față cu brio la nivelul eșalonului secund, măcar la nivelul precedentului parcurs din urmă cu șase ani, pe atunci fotbalul din municipiu fiind reprezentat de FCM Baia Mare.
Față de stagiunea precedentă, la prima sesiune de pregătire noutățile s-au numit Florin Chitaș, transferat de la CA Oradea, maramureșeanul Alexandru Mărieș, adus sub formă de împrumut de la CS Universitatea Craiova, fosta adversară din optimile Cupei României, plus portarul Răzvan Sava, împrumutat de la CFR Cluj. Probabil pe această filieră vor mai fi perfectate și alte transferuri.
Lotul prezent la reunire: Raul Băilă, Emanuel Breban, David Simion, Marius Potcoavă, Denis Matei, Răzvan Lazăr, Cătălin Jucan, Gabriel Oiță, Alin Văsălie, Andrei Zete, Andrei Ofrim, Raul Gherman, Marco Petran, Sergiu Ciocan, Mircea Donca, Viorel Chinde, Alex Mă­rieș, Florin Chitaș, Ciprian Stanciu. Staff tehnic: Ciprian Danciu – principal, Vlad Ungureanu – secund, Alin Bota – cu portarii și Ciprian Duruș – preparator fizic.
Au lipsit motivat de la prima ședință de pregătire: Raphael Stănescu, Ricky Gneba și Jhon Mondragon.
Au părăsit gruparea galben-albastră următorii jucători: portarul David Duțu, care nu a apărat nicio secundă în vreun meci oficial pentru Minaur, Patrick Pe­tre, Chris­tian Tand, Romario Rus, Antonio Lung și Gheorghe Gondiu.
CS Minaur Baia Mare se va pregăti în această săptămână pe plan local, iar din 11 iulie și până în 21 iulie va efectua un stagiu de pregătire în Ungaria.
Campionatul Ligii 2 va debuta în 6 august.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.