În Maramureș, Festival Internațional de Șah

0
21

Consiliul Județean Maramureș susține excelența și activitatea sportivă de performanță, contribuind la promovarea și derularea proiectelor de interes județean care vizează creșterea nivelului calității sportive din Maramureș.
În acest sens, în perioada 1-8 august, în județul Maramureș, a avut loc Festivalul Internațional de Șah Maramureș, realizat în cadrul proiectului sportiv “Promovarea și dezvoltarea șahului de performanță în județul Maramureș”.
În cadrul evenimentului s-au desfășurat patru competiții: Turneul A Open general pentru sportivi cu elo under 2050; Turneul B Internațional cu normă de mare maestru GM; Turneul C Turneu pentru copiii 8, 10, 12 ani și Turneul D – turneu pentru copiii nelegitimați.
De asemenea, în luna octombrie va fi organizat un cantonament de pregătire a jucătorilor care fac șah de performanță împreună cu juniorii de perspectivă din județul Maramureș, iar în perioada august – decembrie 2022 vor fi organizate selecții în județul Maramureș pentru identificarea copiilor cu aptitudini și înclinații spre șah.
Pentru susținerea organizării acestui proiect, Consiliul Județean Maramureș a încheiat un Acord de cooperare cu Clubul de Șah al Municipiului Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.