Adrian Iencsi, noul antrenor al CSM Sighetu Marmației

0
288

Adrian Iencsi este noul antrenor al celor de la CSM Sighetu Marmației, echipă recent promovată în eșalonul al treilea.
Acesta îl înlocuiește pe Cristian Bogdan, tehnician la care s-a renunțat după promovare, chiar dacă acesta mai deținea contract pe încă un sezon. Din câte știm, cele două părți nu s-au despărțit în termeni corecți, antrenorul băimărean urmând să-și caute dreptatea la comisiile FRF.
Pe lângă înregimentarea lui Iencsi, clubul maramureșean va avea și un nou team manager, Sergiu Bodea revenind la Sighet după o pauză de șase ani.
Vizavi de lotul de jucători, nou promovata încă nu a anunțat nimic. Din informațiile noastre, neoficiale, am aflat că din echipa ce a promovat vor fi reținuți 3 sau 4 jucători, restul lotului urmând să fie completat cu jucători din țară, în special tineri. De asemenea, noua conducere tehnică încearcă să obțină împrumutul unor jucători de la CFR Cluj II și Minaur Baia Mare, unii dintre ei aflându-se deja sub comanda lui Iencsi.
Pregătirile, deja întârziate, se efectuează pe plan local, iar cât despre meciuri amicale, adversarii vor fi modești, echipe probabil de liga 4 și 5, cele din eșalonul terț acontându-și deja meciuri cu alți adversari.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.