Universitatea Craiova a remizat cu Hapoel Beer Sheva în play off-ul Conference League

0
28

Universitatea Craiova a întâlnit joi seara pe israelienii de la Hapoel Beer Sheva, la Severin, în prima manşă a play-off-ului Conference League. Oltenii au remizat 1-1 (0-0), după un meci pe care l-au dominat și pe care l-au jucat o repriză întreagă în 10 oameni.

Ultima ocazie a primei reprize a aparținut tot gazdelor, Raul Silva reluând cu capul pe lângă poartă mingea centrată de Hanca.

La pauză, Universitatea a rămas în 10 oameni, după ce Papp a fost eliminat.

Ofensiva elevilor lui Mirel Rădoi a continuat și după pauză, însă fără rezultat pe tabela de marcaj, Baiaram și Crețu fiind aproape de deschiderea scorului.

Au făcut-o oaspeții, în minutul 70, după o fază la care Lazar a respins în primă fază, însă Hatuel a fost la locul potrivit și a marcat cu capul din fața porții.

Egalarea a venit dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Ivan, în minutul 75, după ce Crețu a fost faultat în careu provocând eliminarea lui Elhamend.

Finalul de meci le-a aparținut tot craiovenilor, aceștia trecând pe lângă victorie, după o intervenție de efect a portarului advers, în minutele suplimentare de joc.

Returul se va juca peste o săptămână, la Netanya.

(sursa: Mediafax)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.