Gazdele cu ocaziile, oaspetele cu golurile

0
70
Credit foto: Alin Boțioc

ACS Feminin Baia Mare a irosit o nouă oportunitate de a acumula prima victorie a sezonului, după ce a pierdut în etapa 4 duelul de pe teren propriu cu Fair Play Joc Cinstit, 1-2 (1-0), rezultat care a trimis echipa noastră în coada ierarhiei Ligii 1.
”Domnițele râului” au cedat nemeritat cele trei puncte, ocaziile clare aparținând băimărencelor, după o dominare copioasă. Gabriela Țițu a deschis scorul pentru formația antrenată de Robert Mezei în minutul 21, ca după să urmeze o serie de ratări, unele dintre ele monumentale. Și cum fotbalul te pedepsește în astfel de situații, regula a fost valabilă și în această confruntare. Alexandra Lăzărean a reușit o dublă în minutele 59 și 80, din două lovituri libere identice, și Fair Play Joc Cinstit a plecat din Maramureș cu trei puncte nesperate și nemeritate.
ACS Fotbal Feminin a rămas cu frustrarea ratării unei victorii care le era la îndemână, împotriva unui adversar abordabil, puncte care vor cântări enorm în ecuația finală a sezonului.
• ACS Fotbal Feminin Baia Mare: Mateșan – Butuza, Costin, Daneliuc, Șut, Coceanovschi, Indrei (cpt.), Buftea, Marița (80, Ta­rău), Dragoș (80, A. Pop; 83, L. Pop), Țițu. Antrenor: Robert Mezei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.