În Baia Mare, cu viteză de 83 km/h și fără permis!

0
28

Joi, 29 septembrie, polițiștii au oprit pentru control un autoturism, care circula dinspre strada Transilvaniei către B-dul Unirii, fiind înregistrat cu aparatura video-radar cu o viteză de 83 km/h.
La volan, polițiștii au identificat un bărbat, de 31 de ani, din Baia Mare. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind “zero”, dar în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

În Baia Mare • Sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactice

Joi noaptea, pe B-dul Unirii, un alt bărbat, de 30 de ani, din municipiu a fost oprit în trafic, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a indicat un rezultat pozitiv.
Totodată, s-a procedat și la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
A fost sancționat contravențional și se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În Ciocotiș • Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

Polițiștii din Suciu de Sus au oprit pentru verificări un autoturism care circula spre localitatea Cernești.
La volan a fost identificat un bărbat, de 35 de ani, din Moisei. Testat alcoolscopic, rezultatul a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul din Târgu Lăpuș, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În Suciu de Sus • Minor, acroșat cu oglinda laterală

Joi, polițiștii au intervenit la un accident produs în Suciu de Sus, unde au constatat că un bărbat, de 61 de ani, din localitate, care conducea o autoutilitară înspre Suciu de Jos a acroșat, cu oglinda din dreapta, un pieton, care avea același sens de deplasare.
Șoferul și-a continuat deplasarea aproximativ 100 de metri, după care s-a întors la fața locului, dar nu a mai găsit pe nimeni.
Ulterior, un minor, de 12 ani, s-a deplasat cu un aparținător la Spitalul din Târgu Lăpuș în vederea acordării de îngrijiri medicale, afirmând că ar fi fost victima unui accident rutier. Acesta nu a rămas internat pentru investigații medicale.
Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind “zero”.
În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.