Azi, confruntare cu liderul • SCM Gloria Buzău – CS Minaur Baia Mare

0
81

Liga Florilor revine în actualitatea iubitorilor de handbal cu runda 8, rundă care a debutat ieri. Azi, 28 noiembrie, va juca CS Minaur Baia Mare la liderul SCM Gloria Buzău, marți este planificat un alt meci, miercuri la fel, iar ultimele trei se vor derula duminică, 4 decembrie.
Fetele de la Minaur vor avea o misiune dificilă în disputa din deplasare cu liderul din Buzău, partidă care va fi găzduită de Sala “Romeo Iamandi” începând cu ora 19.15 și va putea fi vizionată la Pro Arena. Dificilă și prin prisma faptului că echipa antrenată de Adrian Chiruț este singura din Liga Florilor care nu a cedat punct în cele șapte etape derulate și a propulsat-o în frunte (21 puncte). Dar și din cauza unui sezon mai puțin reușit de gruparea pregătită de Raul Fotonea, care este abia pe locul 8 (9 puncte).
Meciul dintre echipele de pe locul 1 și 8 va fi arbitrat de M. Agliceriu (Ploiești) și M. Turdean (Târgu Mureș), iar observator FRH este I. Șerbu (București).

Program etapa 8
• Luni, 28 noiembrie: SCM Gloria Buzău – CS Minaur Baia Mare (ora 19.15, Pro Arena)
• Marți, 29 noiembrie: CS Măgura Cisnădie – SCM Zalău (ora 18)
• Miercuri, 30 noiembrie: CSM București – CSM Galați (ora 17)
• Duminică, 4 decembrie: CSM Târgu Jiu – SCM Râmnicu Vâlcea; CSM Slatina – HC Dunărea Brăila; CS Dacia Mioveni – CS Gloria Bistrița-Năsăud (ora 17). Partida Rapid București – SCM Universitatea Craiova s-a disputat ieri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.