CNOPJ Baia Mare, remiză cu liderul

0
35

Prestație remarcabilă pentru junioarele de la CNOPJ Baia Mare în confruntarea din prima rundă a returului Diviziei A împotriva liderului CSM Deva. Elevele antrenate de Simona Maior-Pașca au produs primul pas greșit al grupării din fruntea Seriei C, 29-29 (17-14), evoluția gazdelor fiind una fără complexe.

Junioarele băimărence au intrat în partidă fără trac, aspect concretizat imediat pe tabelă, după șase minute CNOPJ de­ți­nând un avans de patru lungimi – 6-2. Debutul fulminant de joc a fost confirmat și în restul duelului, gazdele aflându-se la conducere în permanență, iar la pauză, distanța consemnată era de trei goluri – 17-14. CNOPJ Baia Mare a rămas la conducere și la reluare, dar nu la mai mult de trei goluri, 21-18 (42). Cu un minut îna­inte de final avantajul era de două goluri – 29-27, dar oaspetele au obținut un punct in extremis, nemeritat, gol egalizator izbutit din aruncare de la 7 m de fosta componentă a Minaurului, Sylwia Lisewska. Principala marcatoare a băimărencelor, Alisia Boiciuc, a încercat să înscrie în stilul Biancăi Bazaliu în meciul cu Spania de la CE, însă mingea expediată de la centrul terenului a lovit transversala.
Remiza din Sala “Lascăr Pană” a menținut distanța de cinci puncte dintre ocupantele primelor două locuri, CNOPJ a acumulat 23 de puncte, iar CSM Deva totalizează 28 de puncte și, totodată, prima șansă la adjudecarea Seriei C.
• CNOPJ Baia Mare: Szakacs (8 intervenții), Neagu (5 intervenții) – Boiciuc 9, Rusneac 8, Romaniuc 3, Brîndușa 3, Danciu 3, Groșan 1, Utan 1, Lazea 1, Cîrstea, Șeulean, Turdeanu, Calena, Stăvariu, Pop. Antrenori: Simona Maior-Pașca, Claudia Cetățeanu și Bogdan Mihai.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.