ISJ Maramureș, acreditat Erasmus+

0
84

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a obținut acreditarea Erasmus+ în domeniul VET, pentru perioada 2023-2027. Este a doua acreditare obținută, prima fiind pentru domeniul educației școlare.
Acordarea acreditării Erasmus confirmă faptul că solicitantul a elaborat, pentru perioada 2023-2027, un Plan Erasmus prin care se urmărește să se răspundă unor nevoi din domeniul învăță­mân­tului vocațional, tehnic și profesional, identificate la nivelul județului nostru.
Ca urmare a obținerii acreditării, ISJ Maramureș beneficiază anual de bugetul solicitat în formă simplificată și prioritizată.
Consorțiul VET coordonat de ISJ Maramureș cuprinde, în primul an, 15 unități de învățământ, iar până în 2027 vor fi implicate în proiect și alte unități de învă­ță­mânt liceal din județ.
Proiectul își propune să sprijine dezvoltarea profesională a cadrelor didactice care predau discipline VET, în scopul creșterii calității ofertei educaționale și de formare profesională din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.