Patric Iluț a cucerit Hungarian Rookie Fest

0
66

Hungarian Rookie Fest, parte a circuitului mondial World Rookie Tour, a avut loc weekendul precedent în snowparkul Sipark din Matraszentistvan, Ungaria. La concurs au participat sportivi din Ungaria, Slovenia, Slovacia, Austria, Norvegia, China și România.
Ca de obicei, cea mai mare luptă s-a dat la categoria groms (sub 15 ani), unde participă și The Flying Boy. După 2 runde de calificări, cu schimbări de clasament (prima rundă Patric a terminat-o pe locul 1, în cea de-a 2-a pe locul 2), doar primii 8 sportivi s-au calificat în finală, Patric pornind cu șansa a doua.
În finală, sportivii au avut câte 2 runde, în care să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga această etapă. Cu un run care a ridicat la propriu spectatorii în picioare, Patric Iluț a câștigat nu doar locul 1 la groms, ci și locul 1 la general, devenind astfel câștigătorul “overall “ al etapei din Ungaria. Este a doua performanță de acest gen a sportivului băimărean, performanță care îl ridică enorm în clasamentul mondial!
Pentru Patric urmează o perioadă agitată, sportivul aflându-se în full sezon: concurs național la Izvoare (Maramureș, primul concurs din România cu punctaj WSPL), Dracula’s Rookie Fest, etapă de World Rookie Tour tot la Izvoare, etapă de circuit mondial în Austria la Mayrhofen, finala circuitului mondial World Rookie Tour la Kaprun și finala circuitului Välley Rälley care se va desfășura la Hintertux. Obiectivul băimăreanului este clasarea pe podium a clasamentului general la terminarea sezonului, performanță fără precedent în sporturile de iarnă din România!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.