Concert caritabil pentru Patricia • fetița este diagnosticată cu Sindromul Charge

0
95

Orchestra “Simfonus” din cadrul Colegiului de Arte Baia Mare, în colaborare cu Teatrul Municipal Baia Mare, corul de copii „Recreart” și Asociația Mare Patricia Maria, organizează miercuri, 22 martie, de la ora 18, în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare, un concert caritabil, cu scopul strângerii de fonduri pentru susținerea recuperării Patriciei, diagnosticată cu Sindromul Charge.
Strângerea de fonduri este cu atât mai necesară în aceste momente cu cât Patricia împreună cu părinții săi va merge în data de 18 martie la Spitalul Gemelli din Roma pentru investigații amă­nunțite privind starea ei, în speranța stabilirii unui tratament eficient.
O parte din sumă a fost achitată deja către spital, urmând ca pe parcursul șederii lor acolo să primească factura finală.
Accesul în sală, la concertul caritabil, se va face în schimbul unei donații în urnele care vor fi amplasate în foaierul teatrului.
Conturile în care se mai poate dona sunt: ASOCIATIA MARE PATRICIA MARIA, IBAN RO48 BTRL EURC RT06 1301 5001 (euro), IBAN RO98 BTRL RONC RT06 1301 5001 (lei).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.