Șincaiști, la concurs internațional de robotică

0
90

“Omega Core”, echipa Colegiului Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare, a participat, între 25-26 martie, la București, la concursul internațional de robotică First Lego League – divizia Challenge. Este prima echipă din Maramureș care a participat la o astfel de competiție care încurajează elevii în practicarea activităților STEM printr-o abordare practică, distractivă și captivantă.
Proiectat pe trei dimensiuni, concursul a lansat participanților provocări de realizare a unui proiect de inovare, proiectare și programare a unui robot construit exclusiv din piese lego și punerea în evidență a valorilor fundamentale.
“Omega Core” a fost reprezentată de: Cocioban Bianca, clasa a VI-a A, Taloș Diana (VI A), Danea Eduard (VI B), Horincar Tudor (VI B), Pop Noel (VI B), Țapu Adrian (VI B), Bancoș Cristian (VII A), Costin Antonia (VII A), prof. Contraș Diana (antrenor), Tar Ivett (XII C, antrenor)
Echipa a fost înființată la inițiativa echipei de robotică “Clever Core”, cu ajutorul și sprijinul elevilor: Tar Ivett, Ioniță Sebastian și Contraș Adrian.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.