Depistat cu substanțe interzise

0
16

În noaptea de duminică spre luni, un echipaj mobil al Poliției de Frontieră a oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în România, condus de către un cetățean român, în vârstă de 19 de ani, domiciliat în județul Maramureș.
În autoturism, se mai afla în calitate de pasager, un tânăr, de 20 de ani, tot din județul Maramureș, care prezenta un comportament suspect.
În urma verificărilor specifice asupra tinerilor și autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit un pliculeț de tip zip-lock, aflat asupra pasagerului, ce conținea o substanță albă cristalină, de aproximativ 5 grame, posibil MDMA.
Drept urmare, pliculețul cu praf alb susceptibil a fi substanță interzisă, a fost ridicat în vederea expertizării și continuării cercetărilor.

Permis de conducere fals

Duminică, 7 mai, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, pentru a ieși din țară, un cetățean ucrainean, în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Ucraina.
La verificarea documentelor s-a constatat că permisul prezentat la control, cu însemnele autorităților din Ucraina, nu este autentic.

La volan, deși avea permisul suspendat

În PTF Petea, s-a prezentat, pe sensul de ieșire din țară, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din județul Neamț, care conducea un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, ambele înmatriculate în România.
La solicitarea de a prezenta și permisul de conducere, acesta a declarat că nu îl are asupra sa, dar polițiștii de frontieră au făcut verificări și au constatat că bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce încă din decembrie 2022 pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.