Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului

0
94

În perioada 3 iunie – 3 septembrie, copiii și adolescenții din Țara Lăpușului sunt invitați să participe la o mulțime de activități creative care să le stimuleze imaginația și curiozitatea.
Participanții se vor bucura de acces gratuit la ateliere de creație, teatru, film, fotografie, concerte, expoziții, chiar și o paradă a copiilor pe străzile orașului.
11 artiști, invitați din București, Cluj, Brașov și Baia Mare, vor susține concerte, spectacole și ateliere pline de tâlc în aer liber, Sub Stejar.
Copiii și adolescenții vor avea ocazia să lucreze cot la cot cu artiști păpușari, fotografi, actori, regizori de film și de teatru, artiști plastici, coregrafi, muzicieni.
Anul acesta, șase instituții de învățământ se alătură proiectului: Grădiniţa cu Program Prelungit Târgu Lăpuș, Liceul Tehnologic “Grigore Moisil”, Liceul Teoretic “Petru Rareș”, Școala Gimnazială “Nicolae Steinhardt” Rohia, Școala Gimnazială Lăpuș, Școala Gimnazială “Benkő Ferenc” Dămăcușeni.
Proiectul este inițiat de Asociația Culturală “Sub Stejar” și finanțat de Uniunea Europeană NextGenerationEU prin PNRR și cofinanțat de Orașul Târgu Lăpuș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.