Program major de asfaltări în Baia Sprie

1
138

Orașul Baia Sprie are pe final lucrările la centură, în zilele ce urmează se va turna ultima porțiune de asfalt, în timp ce pistele de biciclete sunt finalizate.
Primarul Alin Bîrda ne spune că, în schimb, se pregătește pentru 6,5 kilometri de asfaltări de străzi în oraș, la care se adaugă 1,8 kilometri spre Chiuzbaia.
“E vorba de fondurile pe care le primim prin finanțarea guvernamentală Saligny, prin care se vor asfalta străzile Decebal, Matei Corvin, Mihai Eminescu, Străbunilor, Pietrosului, Colonia Dragoș Vodă, Aleea Minerilor, o reabilitare capitală, cu accese la proprietăți. Ați văzut, finalizăm și centura, pista e gata, pe final e și căminul cultural din Chiuzbaia. Iar acolo avem un viitor plan generos, am vrea un alt proiect de mobilitate urbană spre Chiuzbaia, drumul să aibă și pistă de biciclete, așa cum am cerut aprobare, dar din păcate nu am reușit să facem, spre Mogoșa-Șuior, din cauza drumului național”, ne spune edilul.
Care prin actualul proiect de modernizare a centrului, și el aproape de final, va avea și un rastel cu biciclete electrice, cu care se va circula mai degrabă prin oraș și spre Chiuzbaia decât de-a lungul DN 18, din cauza traficului periculos.

1 COMENTARIU

  1. Numai „spre Chiuzbaia”? Dar străduțele din Chiuzbaia de ce nu se repara? Pt. că nu merită, sunt prea putini locuitori pe lângă străduțe? Dar casele nelocuite? Sunt ca și locuite, din moment ce puneți bir pe gunoiul care-l fac mortii.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.